.

Wat is Cosmichrome?

 

Met de nieuwe technologie van Cosmichrome kan gelijk welk voorwerp verchroomd worden. Ook een gouden, bronzen of koperen ‘look’ behoren tot de mogelijkheden. Dit alles met een prachtig, duurzaam glanseffect, waardoor het resultaat haast niet van een echt equivalent te onderscheiden is.

Hoe ?

 

Via een elektrolytisch spuitsysteem wordt er een chroomlaklaag aangebracht.

Het proces is heel eenvoudig en maakt gebruik van een spray op waterbasis, waardoor het veel milieuvriendelijker is dan dat van traditionele verchroming.

Materialen:

 

Cosmichrome kan aangebracht worden op nagenoeg elke ondergrond, gaande van hout, glas, metaal en plastiek tot zelfs keramiek en cement.

 

 

Toepassing:

 

Het exclusieve proces kan gebruikt worden voor zeer uiteenlopende toepassingen, waaronder interieur, exterieur/tuin, bouw, schepen, reclame, auto’s, enz.

Interieur:

 

Cosmichrome biedt ongekende mogelijkheden in de interieurbouw. Bestaande toepassingen kunnen goedkoper en sneller uitgevoerd worden, maar eveneens compleet nieuwe toepassingen dienen zich aan. De chroomlaklaag van Cosmichrome hecht zich immers op nagenoeg elke ondergrond, waaronder eveneens goedkopere materialen. Na toepassing van het proces zijn de behandelde voorwerpen niet langer van echte equivalenten te onderscheiden. Enkele voorbeelden zijn hier : verchroomde steunpilaren, panelen bij trapconstructies, luidsprekers, bloempotten, deurpanelen, scheidingswanden, badkamertegels, enz

Schepen

 

In het interieur van schepen zorgt het gebruik van Cosmichrome voor een luxe-uitstraling. Uw zeilschip of plezierjacht krijgt op slag een stijlvolle afwerking. U legt zelf de accenten die u wil door de unieke integratie van chroomaccenten.

Bouw:

 

Terwijl het originele verchromen peperduur is en voor grote hoeveelheden moet gebeuren, kan Cosmichrome zowel groot- als kleinschalig een oplossing bieden. Bij winkelinrichting kunnen bijvoorbeeld wanden verchroomd worden, waardoor meteen een meerwaarde ontstaat door de klassevolle uitstraling. Ook beelden, etalagepoppen en zuilen worden door behandeling met Cosmichrome plots blitse blikvangers.

Reclame:

 

Reclame moet in het oog springen. Met het Cosmichrome-proces krijgt uw logo of uithangbord zonder twijfel die extra aandacht. In de uitstraling van een bedrijf of winkel zorgt chroom voor associatie met luxe en kwaliteit.

Auto's:

 

Wat vinden echte autoliefhebbers het mooist aan een auto ? Zonder enige twijfel ‘de chroom'. Via Cosmichrome laat u uw wagen voortaan echt schitteren en maakt u uw interieur uiterst exclusief. Bovendien zorgt een speciale eindlaag voor extra bescherming tegen steenslag en krassen, waardoor ook externe toepassingen mogelijk zijn.

Prijzen:

 

Omdat het een secuur proces is om een perfect spiegeleffect te verkrijgen (de ondergrond moet perfect glad zijn) kan er enkel een prijsbestek opgemaakt worden NA het aanschouwen van de te chromeren stukken.

Ik dank U voor Uw begrip.

 

Kris.

Airbrush Studio Kris

Chrome op elke ondergrond...

Bent u op zoek naar de ultieme blikvanger in uw interieur, een uiterst exclusieve auto-afwerking of een uniek element in uw tuin ?Dan hebben wij de oplossing : snel, duurzaam, makkelijk en met een ongeëvenaard resultaat… COSMICHROME maakt van uw favoriet voorwerp een echt pronkstuk !

Vanaf heden Cosmichromen wij GEEN velgen meer (auto & moto) !!!!

logo_cosmichrome.jpglogo_cosmichrome.jpg